Romedica: februarie 2018 /

Translate

duminică, 4 februarie 2018

Cum să luați Spirulina pentru a pierde în greutate (și alte 6 beneficii!)





Spirulina vă ajută să pierdeți din greutate, deoarece crește saturația datorită concentrației sale ridicate de proteine ​​și substanțe nutritive, făcând corpul să funcționeze mai bine și care nu dorește să mănânce dulciuri. Acțiunea sa de curățare curăță intestinul și ajută la detoxifierea organismului, accelerarea metabolismului și combaterea retenției fluidelor.


În plus, aduce beneficii cum ar fi creșterea atenției și îmbunătățirea dispoziției și dispoziției, deoarece este bogată în magneziu, un mineral care contribuie la producerea hormonilor din starea de bine.
Cum să luați Spirulina pentru a pierde în greutate (și alte 6 beneficii!)

Cum să luați Spirulina

Doza recomandată pentru administrarea de spirulină pentru scăderea în greutate este de 3 g, de 2-3 ori pe zi, pentru o reducere semnificativă a greutății corporale.Capsulele trebuie să fie ingerate cu 30 de minute înainte de mesele principale ale zilei, care sunt micul dejun, prânzul și cina.

Spirulina poate fi găsit sub formă de tabletă sau de pulbere, și este în vânzare în magazinele de sănătate alimentare, suplimente nutritive, farmacii și supermarket - uri, cu prețul variind de la 15 la 100 de reali, în funcție de calitatea și dimensiunea pachetului. 

Beneficiile Spirulinei

 Pe lângă faptul că ajută la scăderea în greutate, spirulina este cunoscută sub numele de superfood, deoarece conține un conținut ridicat de proteine ​​și mai multe vitamine și minerale, aducând beneficii cum ar fi:
Îndepărtează toxinele datorită conținutului său diuretic și proprietăților sale de dezintoxicare;

Îmbunătățește starea de oboseala prin prevenirea formării acidului lactic în mușchi după activitatea fizică;

Previne îmbătrânirea prematură prin faptul că este bogată în antioxidanți, cum ar fi vitamina A;
Ajută la recuperarea musculară , fiind bogat în fier, magneziu și omega-3;

Reduce inflamația prin conținutul de omega-3;

Împiedică cancerul , fiind super antioxidant și bogat în micronutrienți cum ar fi zincul și seleniul.

Spirulina este indicată ca o superfuză și oferă beneficii întregului corp. Este indicată în diferite stadii de viață și în prevenirea și tratarea bolilor, în special în cazurile de obezitate, grăsimi localizate, prevenirea îmbătrânirii și recuperarea musculară a practicanților de activitate fizică. 

Efecte secundare

Consumul de Spirulina poate provoca greață, vărsături sau diaree.
Contraindicații
Spirulina nu trebuie utilizată în timpul sarcinii, alăptării, sugarilor.